MEET, TALK & BLOG – BLOGGERS EVENT

Meet, Talk & Blog - Hashtag by LilyThis blog post is in Dutch, because it is an invitation for a bloggers event that I organize in Amsterdam. But if you are highly interested I can translate this for you if you want ;)

Hi fellow bloggers!

Ik vind het echt super om verschillende bloggers te ontmoeten! Ik heb hier dan ook een missie van gemaakt omdat we zo veel van elkaar kunnen leren PLUS het is altijd super gezellig :) Nou zijn er tegenwoordig verschillende events voor bloggers waar we elkaar kunnen ontmoeten, maar je moet maar net het geluk hebben om überhaupt uitgenodigd te worden!

Het zijn vaak net die praktische tips en tricks waar je achter komt in zo een ontmoeting, die je zo 1, 2, 3 niet online kan vinden, maar die wel een groot verschil kunnen maken. Zo ben ik bijvoorbeeld erachter gekomen dat een 50 mm lens een goede investering is als je outfit foto’s wil maken (je weet wel, foto’s met zo een mooie blurry achtergrond) of juist welke mensen ik op Instagram moet volgen voor inspiratie etc.

Ik denk dat ik niet de enige ben die het leuk vind om mede bloggers te ontmoeten, dus heb ik besloten om een soort netwerk borrel te organiseren voor bloggers. Kortom, ben jij een blogger of wil je graag een blog beginnen? Dan ben je bij deze uitgenodigd voor the Meet, Talk & Blog event! Omdat dit de aller eerste editie wordt, heb ik geen idee hoeveel animo er hiervoor is, dus de exacte locatie is nog niet bekend.

Meet, Talk & Blog
Wanneer: Zondag 18 mei
Tijd: 13.00 – 16.00
Waar: Amsterdam
Toegang: GRATIS (daarom zijn drankjes op eigen kosten)

Hoe meldt je je aan vóór 13 april:
1. Meld je aan voor het event via de Facebook event page –> FB event page en geef aan dat je komt met ‘going’.
2. Stuur een mailtje naar meettalkblog@hashtagbylily.com met de URL van je blog

Aan de hand van de aanmelding ga ik kijken waar het event zich kan plaats vinden. Zodra ik dit weet, stuur ik je een mailtje terug. Meer info volgt!

Ik heb er super veel zin in! Hoe meer mensen des te meer vreugde, right?! I hope to meet you there!!!

X Lily

#byLily